Az Ultras Band nótáját Mits Gergely és Romhányi Áron hangszerelték újra, és profi stúdiókörülmények között vették fel az RBD tagjainak közreműködésével. Az új nótát a szombaton esedékes Újpest elleni bajnokin már hallhatják és énekelhetik a fehérvári drukkerek a felcsúti Pancho Arénában – olvasható a klub hivatalos oldalán.

A fehérváriak marketingigazgatója, Várkonyi Ádám elégedetten nyilatkozott az új dalról.

A játékosok pályáravonulása a mérkőzést megelőző legizgalmasabb pillanatok egyike, mindenki felfokozott állapotba kerül a stadionban. Óriási pluszt ad a játékosoknak, amikor a játékoskijárón kilépve meglátják a szurkolókat, és a hangerőből is érzik, hogy mellettük állnak. Korábban többször is megpróbálkoztunk egyedi bevonulózene megírásával, azonban egyiket sem éreztük igazán megfelelőnek. Ezúttal egy kicsit más szempontokkal futottunk neki a feladatnak.

Célunk volt, hogy egy olyan dallamot találjunk, amit már ismernek a szurkolók, ami könnyen megjegyezhető és énekelhető, akár első hallás után is. A célok újragondolása után azonnal egyértelművé vált, hogy a „Veled az úton” című dal lehet a megfelelő választás. Ezt szerettük volna egy kicsit ünnepélyesebb hangszerelésben életre kelteni.

Fontosnak tartottuk, hogy fehérvári zeneszerzőkkel és zenészekkel dolgozzunk, így nagy öröm volt, hogy Mits Gergő azonnal elfogadta a felkérést. A dal további különlegessége, hogy a stúdióban a szurkolóink énekelték fel az énekrészeket, sőt egyes hangszereket is ők játszottak fel!”

Az régi-új indulót ide kattintva hallgathatod meg!