“A MOL Vidi FC csütörtök este a Stamford Bridge-en lépett pályára az Európa-liga egyik legerősebb keretével rendelkező londoni sztárcsapat, a Chelsea ellen. A magyar bajnok 1-0-s vereséget szenvedett, de az utolsó pillanatokig volt esélye az egyenlítésre, nem csoda, hogy a tévénézők sem kapcsoltak el a mérkőzésről” – írja a Sport TV közleményében.

A találkozót a Sport1 és a Spektrum Home is élőben közvetítette.

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 a meccs ideje alatt (21 órától 22:50-ig) a fogyasztói szempontból kiemelten fontos 18-49-es férfiak körében csaknem 15 százalékos (14,83) közönségarányt ért el, amivel a legnézettebb csatorna volt ebben a célcsoportban. A teljes lakosság (A4+) tekintetében a Chelsea – Mol Vidi FC mérkőzés 10,7 százalékos közönségarányt ért el a Sport1-en és a Spektrum Home-on, összesen majdnem 700 ezren kapcsoltak a találkozóra, és 375 ezren végig is nézték.

A MOL Vidi FC legközelebb Szalonikiben lép pályára október 25-én a PAOK ellen. A Sport1 20 órakor kezdődő felvezetéssel közvetíti az EL csoportkörének 3. játéknapját is. A találkozót a MindigTV hálózatában szabadon elérhető Spektrum Home-on is meg lehet tekinteni. A londoni mérkőzés “visszavágójára” december 13-án kerül sor a Groupama Arénában.”

Európa Liga, csoportkör, 3.játéknap:

PAOK – MOL Vidi FC: október 25., 20:00, Sport1 (élő)

További mérkőzések:

MOL Vidi FC – PAOK: november 8., Sport1 (élő)

BATE Boriszov – MOL Vidi FC: november 29., Sport (élő)

MOL Vidi FC – Chelsea: december 13., Sport1 (élő)

Horror helyett elűzött démonok, a Vidié a meccs embere, lagymatag Chelsea – angol lapszemle