Csupa magyar játékosból álló kezdővel vágott neki utolsó előtti spanyolországi edzőmeccsének a Videoton, ellenfele a több neves futballistát is alkalmazó, 2-szeres orosz bajnok és 8-szoros kupagyőztes Lokomotiv Moszkva volt.

 

Az oroszok a vidi.hu tudósítása szerint már a 13. percben vezetést szereztek: egy bedobás után a brazil Maicon lépett ki, majd a fiatal Zöldesi mellett a hálóba helyezett (0-1). Az első félidő egyetlen valamirevaló Vidi-lehetősége Géres nevéhez fűződött, ám lövését védeni tudta Guilherme.

Az 59. percben növelte az előnyét a Lokomotiv, Miranchuk lőtt a kapu közepébe büntetőből (0-2). Henning Berg a 61. percben cserélt először és bontotta meg színnmagyar kezdőjét, Solomun és Vukotic álltak be, Géresi és Simon jöttek le a pályáról.

A Videoton küzdött a szépítésért, de komolyabb lehetőségei inkább csak a moszkvaiaknak voltak, újabb gól azonban már nem született.

Magyar idő szerint 18.45-től, az ugyancsak orosz FK Krasznodar ellen játszik utoljára a Vidi Marbellán.

 

Videoton – Lokomotiv Moszkva 0-2 (Maicon 13., Miranchuk 59. – 11-esből)

Videoton: Zöldesi – Sejben, Pölöskei, Fejes, Varga B. – Kovács, Lénárt, Simon (Vukotic, 61.), Géresi (Solumun, 61.) – Barczi, Bévárdi.

A Lokomotiv kezdője: Guilherme – Pejcinovic, Corluka, Mykhalyk, Maicon, Kasaev, Ignatiev, Miranchuk, Barinov, I. Denisov, V. Denisov

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci-t – kattints ide!