MOL Vidi FC – Újpest 2-1 (Hodzic 17., Futács 71. ill. Zsótér 64.)

Komoly iramban kezdődött a második helyen álló Vidi, és a harmadik helyen álló Újpest összecsapása: már az első percekben veszélyben forgott mindkét kapu, előbb Hodzic, majd Pauljevic lövése után. A Vidi támadója nem sokkal később meg is szerezte a vezetést csapatának: a 17. percben Huszti szabadrúgását védte Pajovic, de a kipattanót Hodzic a kapuba lőtte. (1-0)

A játékrész második felében az egyenlítésért hajtott az Újpest, és Zsótér révén először egy távoli lövésig, majd egy közeli helyzetig, és végül egy felső kapufáig jutottak. A játékrész egy távoli Litauszki-próbálkozással ért véget: az újpesti csapatkapitány lövése messze elkerülte a kaput.

A szünet után ott folytatták a vendégek, ahol abbahagyták: Burekovic lövésénél Kovácsiknak kellett nagyot védenie az 58. percben. Hat perccel később az egyenlítést is megszerezték a IV. kerületiek, Zsótér kapott remek labdát Onovótól, és lőtt higgadtan a kapuba Kovácsik mellett. (1-1)

A találat után Futács érkezett csereként, és két perccel a beállása után el is döntötte a mérkőzést: a 71. percben Nego beívelésére érkezett szépen, és talált a kapuba. (2-1)

A hajrában hajtott az Újpest, de kontrákból a Vidi is helyzeteket tudott kialakítani, ám ezek egyike sem befolyásolta a végeredményt. A Vidi tehát 10 pontra ellépett az Újpesttől, és továbbra is 8 pontra helyezkedik el a tabellán az első helyen álló Fraditól.

Tabella: adatbank.mlsz.hu