Mint ismeretes, Dzsudzsák Balázst megfelelő ajánlat esetén, a nyári Európa-bajnokságot követőenértékesítheti a török Bursaspor, amelynél azt remélik, hogy a kontinenstorna feltornázhatja majd a szélső eladási árát.

A napokban a Bundesliga 1-es Hertha (Dárdai Pál a csakfoci.hu-nak cáfolta, hogy jelenleg téma lenne Berlinben Dzsudzsák leigazolása) és a Hamburg nevét is bedobta már a török és a német sajtó, egy friss hír szerint azonban az egyik NB I-es élcsapatnál is felmerült a 29 éves futballista szerződtetése. Ez a csapat a bursasporum.com szerint a bajnoki álmokat dédelgető Videoton. A lap szerint akkor kerülhet képbe Dzsudzsák esetleges hazatérése, ha az Eb-t követően nem sikerülne szakmailag és anyagilag sem megfelelő ajánlatot kapnia.

Dzsudzsák Magyarországra igazolása azonban több okból is majdhogynem elképzelhetetlennek tűnik: egyrészt a játékosa maga is többször kijelentette már, hogy még külföldön képzeli el karrierje folytatását, vételára is irreális lehet egy magyar klub számára (jelenleg 6 millió eurónál is többre becsülik értékét, ami talán túlzó, de minden bizonnyal valódi ára is megfizethetetlen az NB I csapatainak). Harmadrészt pedig hazai szinten kiemelkedő keresete sem teszi valószínűvé, hogy a közeljövőben hazatérjen.