Hart Tibor, vagy ahogy mindenki szólítja, Tibike kiskora óta Vidi-drukker, kívülről ismeri az összes szurkolói dalt, minden hazai és szinte az összes idegenbeli találkozón lelkesen buzdítja a játékosokat sok éve már.

Tibivel kiskora óta járunk mérkőzésre, és a tavalyi szezon utolsó találkozóján, Újpesten is ott voltunk a lelátón. Tibinek nagyon tetszett az a hihetetlen hangulatú szurkolás, amit az RBD-sek bemutattak, és nagyon szeretett volna beállni közéjük dobolni. A mai napig elszorul a torkom, és csak nehezen tudom könnyek nélkül elmesélni, hogyan fogadták maguk közé az RBD tagjai a fiamat, és hogy azóta is segítik és szeretik őt. Az újpesti meccs után pedig még Tibi kedvenc játékosának, Juhász Rolandnak a mezét is megszerezték. Azóta is minden mérkőzésen várják Tibikét, aki mérhetetlenül boldog, hogy az RBD szektorában buzdíthatja a csapatot. Azért is szívszorító nekem ez, mert a hétköznapi életben a fogyatékkal élők elfogadása sajnos nem mindig ilyen egyértelmű – mesélte Tibike édesanyja, Hart Tiborné a vidi.hu-nak.

Nagyon megindító volt az a lelkesedés és elszántság, amivel a csapatot biztatta Tibi, és az a szeretet, amivel mások felé fordult. Nem túlzás mondani, hogy a könnyünk is kicsordult, amikor láttuk, hogy mekkora örömet szerez neki, hogy dobolhat velünk, hogy kapott sálat és a meccs végén elkértük neki Juhász Roli mezét. Azóta gyakorlatilag minden mérkőzésen velünk szurkol. A születésnapján egy RBD-s pólóval leptük meg, aminek elmondhatatlanul örült. Nem kérdés, hogy Tibi is a Vidi-család tagja – mondta Rotter Balázs, az RBD szurkolói csoport tagja.