Második EL-fellépésére készül a 2018-as csoportkör során a MOL Vidi FC. Együttesünk ezúttal a világhírű Chelsea FC vendége lesz, a mérkőzést a Stamford Bridge-en október 4-én 21 órától – londoni idő szerint 20 órától rendezik – írja a molvidi.hu.

Voucher-k beváltása

A Stamford Bridge-en helyszíni jegyértékesítés nem lesz, ezért megkérjük szurkolóinkat, hogy jegy nélkül ne induljanak útnak. A találkozóra Magyarországon, illetve online voucher-t lehetett váltani, ezek értékesítése szeptember 24-én 17 órakor lezárult.

A voucher-t meccsnapon, október 4-én lehet belépőre váltani londoni idő szerint 11:00 és 19:00 között – ennek helyszíne a stadiontól gyalog 15-20 perc távolságra lévő Ibis London Earl’s Court Hotel konferenciaterme (47 Lillie Road, London, SW6 1UD).

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag az utalványon szereplő személy jogosult arra, hogy az utalványon szereplő mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye. A jegy átvételekor az átvevő személyazonosságát és a voucher érvényességét is ellenőrizni fogják!