Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, olyan súlyos térdsérülést szenvedett a MOL Fehérvár FC középpályás, Huszti Szabolcs az Újpest elleni hétvégi bajnokin, hogy elkerülhetetlen volt a műtét, a hétfői beavatkozástól számítva pedig hat hónapot vehet igénybe a teljes felépülésének az ideje.

Kedd kora délután Kovács Zoltán sportigazgató Szalai Tamás másodedzővel, Késedi Gábor videoelemzővel, valamint Juhász Roland csapatkapitánnyal, illetve Elek Ákossal és a korábbi válogatott támadóval, Torghelle Sándorral együtt tért be Huszti Szabolcshoz – írja a molfehervarfc.hu.

– Egy sérülés sosem jön jókor. Sajnos ilyen kiszámíthatatlan a sport, szombaton még bajnokira készülök, ma pedig itt vagyok a kórházban egy komoly műtét után.

Egy ártalmatlan szituációt követően sérültem meg, Feczesin Robi csinált egy taktikai faultot, biztos vagyok benne, hogy nem akart sérülést okozni.

Jóban vagyunk, beszéltünk is, egyáltalán nincs bennem harag vagy ilyesmi. Amikor Kínában a jobb lábamban elszakadt a keresztszalagom, akkor utána sokan leírtak, hogy ezzel biztos, hogy vége a pályafutásomnak. Ahogy akkor, most is mindent megteszek azért, hogy talpra álljak, még ebben a szezonban ismét pályára szeretnék lépni. Amint elhagyom a kórházat – erre csupán egy-két napot kell várni – el is kezdem azt a rehabilitációs munkát, amit a szakemberek előírnak – nyilatkozta Huszti Szabolcs a klubhonlapon.