Mint beszámoltunk róla, szombat este a Videoton 3-0-ra legyőzte az Újpestet az NB I-ben, ezzel tovább üldözi a listavezető Ferencvárost. A mérkőzés a csereként beállt Kovács István két kihagyott büntetője mellett Huszti Szabolcs gólja miatt is emlékezetes maradhat.

A rutinos középpályás 4725 nap után után talált be újra a magyar NB I-ben, legutóbb 2005. április 30-án, egy Pápa-FTC bajnokin volt eredményes a fővárosi zöld-fehérek színeiben. Visszatérő gólja ráadásul tetszetősre is sikeredett, 1-0-s állásnál, a második félidőben szépen tekert Pajovic kapus hálójába.

Huszti a gólja mellett az első játékrészben szögletből adott gólpasszt, a lefújás után pedig az M4 Sportnak nyilatkozott.

“Természetesen örülök neki, ha gólt szerzek, legyen az akár edzés vagy edzőmeccs, de a legfontosabb, hogy a csapat sorra nyerje a mérkőzéseket. A gólom nem jelent többet, mint három pontot. Persze, örülök, hogy betaláltam, de a legfontosabb, hogy nyertünk. Van még lemaradásom, elsősorban fizikálisan, hiszen sokat kihagytam, de próbálom magam utolérni.”