Szerdán, 18 órától pótolják be a Bozsik-stadion gyepszőnyegének játékra alkalmatlan állapota miatt március elején elhalasztott és botrányos utózöngét is hozó Budapest Honvéd-Videoton bajnokit.

A fehérváriak kapusa, Kovácsik Ádám a tavalyi, az aranyéremről döntő találkozót (a kispestiek 1-0-ra nyertek és elsők lettek) is megemlítette a mérkőzést felvezetve.

Biztos, hogy hajtós, küzdős meccs lesz a szerdai, hiszen a Honvéd egy esetleges győzelemmel előreléphet a tabellán a harmadik helyre, nekünk viszont az a célunk, hogy pontszámban utolérjük a listavezető Ferencvárost, ehhez viszont nekünk kell győznünk. Az egész csapat nagyon várja már ezt a meccset, mert jó lenne a tabellára pillantva azt látni, hogy nincs meccs- és ponthátrányunk a Fradival szemben. Személy szerint az is motivál engem, hogy három meccse nem kaptam gólt, ami még nem egyéni rekord persze, de jelenleg 24 meccsen 24 kapott gólnál járok, ami viszont annyira nem rossz mutató, szezon végéig pedig szeretném a meccsenkénti kapott góljaim átlagát 1 alá vinni.

Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy a tavalyi bajnoki döntő már nincs egyetlen játékos fejében sem, kizárólag arra koncentrálunk, hogy a hátralévő mérkőzéseinket megnyerjük, és a Ferencvárost lehagyjuk.

Úgy érzem, a játékosállománya a mi csapatunknak erősebb, mint a Honvédé, de a kispestiek nagyon szervezetten, jól futballoznak, igaz ez akkor is, ha a tavaszi szezonjuk eddig nem úgy sikerült, ahogy valószínűleg azt eltervezték – nyilatkozta a vidi.hu-nak Kovácsik Ádám.

A szerdai találkozót természetesen élőben közvetíti majd a csakfoci.hu.

A Vidinek bele kell húznia, ha nem akar úgy járni, mint tavaly – akkor kiakadt az edzőjük a szabályon