A Chelsea Vidi elleni vendégszereplése után Olivier Giroud értékelt a klub honlapjának, a chelseafc.com-nak.

– Nagyon örülök a szabadrúgásgólomnak. Általában nem én lövöm őket, de most megkértem Williant, és szerencsére be is ment. Nekem jó meccs volt, mert betaláltam, de nem vagyok boldog, mert győzni akartunk. Harcias csapat vagyunk, és minden egyes meccset meg akarunk nyerni.

Az volt a gond, hogy egy nagyon kompakt csapat ellen játszottunk. Nagyon jól védekeztek a saját térfelükön, nehézségeink akadtak a labda előrejátszásával, amiben általában jók vagyunk. a végén megszerezhettük volna a harmadik gólunkat is. Kár érte, mert voltak helyzeteink.

Nem volt egyszerű, mert a pályán valamelyest meg volt keményedve, gondok voltak az egy- és kétérintős játékkal, és nehéz volt helyzeteket kialakítani. A végén nyerhettünk volta, de a döntetlen szerintem igazságos eredmény, mert a Vidinek az utolsó pillanatig voltak helyzetei, és elképesztő gólt lőttek, hála a francia srácnak, Negónak.

Az egész sorozatot is összegezte a Chelsea világbajnok csatára, illetve előrevetítette idényvégi céljaikat.

A csoport talán papíron nem tűnt nehéznek, de mindegyik mérkőzésünket legfeljebb 1-2 góllal nyertük meg, mindegyik kemény volt.

Örülünk, hogy a csoport élén végeztünk, de tudjuk, hogy a jövőben erős ellenfelekkel kell majd szembenéznünk. Ennek ellenére természetesen a végső győzelemre pályázunk.

Nikolic: “Elérhető, hogy 5 év alatt legalább 3-szor bejussunk valamelyik csoportkörbe” – a klasszisgól után Nego jövőjéről is beszélt