Mint ismeretes, a MOL Vidi FC a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a svéd bajnok Malmö FF elleni továbbjutással nem csak a BL-rájátszásba jutását, de őszi, európai csoportkörös szereplését is biztosította. A BL-playoffban a görög AEK Athén FC gárdája lesz a magyar bajnok ellenfele, az első, hazai meccset augusztus 22-én 21 órai kezdettel a Groupama Arénában vívja majd a Vidi.

A mérkőzésre szóló jegyinformációk csütörtökön hivatalosan is napvilágot láttak a molvidi.hu oldalán.

Kedvezmény a “leghűségesebbeknek”

Azok a Vidi-szurkolók, akik mind az első (Dudelange), mind a második (Ludogorec), mind a harmadik (Malmö) selejtezőkör hazai mérkőzéseire szóló, azonos névre kiállított jegyeiket a rájátszás odavágójára szóló belépő megvásárlásakor a VidiShopban felmutatják, 20%-os kedvezményben részesülnek.

Jegyértékesítés

A belépőkhöz az alábbi módokon juthatnak hozzá az érdeklődők.

Klubkártyával:

– A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz bármely csapat klubkártyája vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók.

– Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz bármely csapat klubkártyájának felmutatására is szükség van.​ Egyes TEX partnerek kezelési díjat számolhatnak fel.

A szurkolók bármely csapat klubkártyájával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, erre a linkre kattintva. De személyesen is lehetőségük lesz a belépők megvásárlására: a helyszínek listája itt található.

Furcsa dicséret a Vidinek Malmöből: A legnagyobb fegyverük és legnagyobb gyengeségük ugyanaz