Csütörtökön, 20 óra 30 perckor megkezdi szereplését a MOL Fehérvár FC az Európa Liga első selejtezőkörében, a montenegrói FK Zeta Golubovci elleni párharc első felvonását rendezik meg a Podgoricai Városi Stadionban.

A montenegrói riválisnál tisztában vannak az erőviszonyokkal, de koránt sem feltett kezekkel lépnek majd pályára a délszláv csapat játékosai – derül ki Stefan Vukcevic, a Zeta 22 éves középpályásának szavaiból.

A MOL Fehérvár a nagy favoritja a párharcnak, de nem fogunk arra várni, hogy gólt szerezzenek. Hiszek abban, hogy igenis fel tudjuk majd venni velük a versenyt. Nincs veszítenivalónk, férfiként kell kimennünk a pályára, nem megijedve az ellenféltől, és majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Bízom benne, hogy pozitív eredménnyel zárjuk majd a csütörtöki meccset.

A Fehérvár azért nem a Barcelona,

igaz, mi meggyengültünk picit Igor Vujcic and Nikola Krstovic, két alapemberünk távozásával. A felkészülés során viszont keményen dolgoztunk azért, hogy a maximumot tudjuk majd nyújtani a pályán – idézi a cdm.me a fiatal játékost.

Aki azt is elárulta, hogy vannak számunkra ismerős arcok is a tavaly a csoportkörben járt magyar ezüstérmesnél.

A magyarok edzője Marko Nikolic, akit jól ismerünk, mint ahogy a csatárukat, Marko Scepovicot is. Tapasztalt, jó játékosok alkotják a riválisunkat, akik veszélyesek a széleken és a kontrák során is, miközben a védelmükön sem könnyű átjutni. Nagyon magas szinten képes futballozni a Fehérvár, komoly kihívás előtt állunk. A mi csapatunk nagyon fiatal, remélem, kellő szenvedéllyel és motivációval játszunk majd. Megpróbáljuk meglepni a minden szempontból abszolút esélyesebb gárdát – tette hozzá Vukcevic.

BL, EL: Kulcsembere nélkül játszik a Loki, a TV-ben a Vidi meccse is – minden a magyar csapatok nemzetközi kupameccseiről itt!