A Novosti c. szerb lap szerint a fehérváriak jobb ajánlatot tettek a 24 éves ghánai válogatott csatárnak, Richmond Boakyének, mint másik kérője, a Lokomotiv Moszkva, így a Juventus egykori futballistája – aki legutóbb a Crvena Zvezdánál szerepelt kölcsönben – az NB I-ben köthet ki. Mint arról beszámoltunk, a légiós eddigi klubja, a Latino Calcio anyagi gondjai miatt távozhat végleg az olasz klubtól.

A Zurnalnak – amely szerint a Vidi edzője, Marko Nikolic újra kifoszhatja azzal a belgárdi klubot, hogy az előző idényben a trófeákat vette el tőlük a nagy rivális Partizannal, most pedig egyik legjobbját szerződtetheti – nyilatkozott is a Zvezda sportigazgatója, Ivica Pavlovic, aki szerint a Vidi valóban vinné Boakyét, de még a szerb gárda is képben lehet nála.

Több csapat, köztük a Videoton is érdeklődik a játékos iránt, de a Zvezda a prioritás nála. Szeret Belgrádban lenni, itt mindenki tiszteli, igyekszünk megfelelő ajánlatot tenni neki – fogalmazott a klubvezető.

 

A lap hozzáteszi, hogy a Zvezda problémája leginkább a ghánai csatár fizetésének “kitermelése” lehet, ugyanis Boakye bére legalább 250 ezer euró (forintra átszámítva több mint 76 millió forint) évente.

Egy harmadik szerbiai lap, a Srbija Danas viszont már arról számol be, hogy Boakye biztosan nem lesz újra a belgrádiak játékosa, sőt, a Zvezda már ki is szemelte az utódját, egy afrikai születésű, de Svájcban futballozó támadó személyében, akinek a neve egyelőre titkos.