Juhász Roland a csütörtöki, (másodszor is) 2-0-s BATE-győzelemmel véget ért Európa Liga-csoportmeccs után értékelte a történteket.

Miért győzött a BATE újra?

Ma, az első félórában egy teljesen más BATE volt a pályán, ez volt a legjobb 30 perce a két meccsünk alapján. Mi alkalmazkodtunk és szoktuk a hideget, de megint olyan gólt kaptunk pontrúgásból, amire készültünk.

Utána sikerült váltanunk, visszajöttünk a mérkőzésbe, a második félidő inkább a mi játékunkról szólt. Ez azonban sajnos helyzetekben nem mutatkozott meg, 20-25 méterig tudtunk csak elmenni, pedig az előző meccseinken kevesebb lehetőségből is sikerült eredményesen futballoznunk. Ők abszolút visszazártak, 30 méteren védekeztek, tudták, hogy egy esélyük lesz még a gólra, a kontra, ez össze is jött nekik. Bosszús vagyok, mert ponttal szerettünk volna távozni. Hasonló volt, mint az első meccs, elkerülhető gólokat kaptunk, nálunk pedig hiányoztak azok az egyéni dolgok, amelyeket eldönthetnek egy-egy ilyen meccset.

Erőlködés volt ma picit, főleg az előrejátékban, nem jöttek azok a dolgok, amik az előző meccseken igen. 

A pálya minőségéről:

Én nem szeretem az ilyen kifogásokat. Persze, ilyen időben várható, hogy nem a legjobb pályán fogunk játszani, míg a hazaiak talán jobban hozzá vannak szokva, de hát nem mindig billiárdasztalon játszunk – mondta a volt válogatott védő a Sport TV-nek.

Nikolics: “Nagyon olcsón adtuk el magunkat” – Fiola szerint semmi sem sikerült