Miroslav Djukic vezetőedző belebukott a kellemetlen hétvégi vereségbe, így a jövőben már nem a korábbi szerb válogatott védő irányítja majd a Partizan Belgrád csapatát. A fővárosiak az egyébként dobogós helyen álló Radnicki Nis otthonában kaptak ki 1-0-ra, így lemaradásuk már 14 pont az örök rivális és éllovas Crvena Zvezda mögött.

Szerbiai sajtóhírek szerint a döntés megszületett Djukic menesztéséről, sőt, maga a szakember is jelezte, hogy felállna, ha kell, de állítólag a felek még nem egyeztek meg az elválás mikéntjéről, mivel Djukicnak a 2 éves szerződése alapján 600 ezer eurós végkielégítés járna, ha most elmegy, ezt pedig a klubvezetés nem szeretné neki kifizetni.

A Blicsport nevű helyi portál szerint a Partizan elöljárói viszont már lépéseket is tettek annak érdekében, hogy pótolni tudják a tavaszi hajrá előtt a szakembert. A lap úgy tudja, hogy már fel is vették a kapcsolatot Marko Nikoliccsal esetleges visszatérésével kapcsolatban. A 38 éves tréner tavaly nyáron lett a Videoton vezetőedzője és irányításával a fehérváriak versenyben vannak a Ferencvárossal a bajnoki címért, a vesztett pontok tekintetében ugyanúgy állnak, mint az éllovas zöld-fehérek. Emiatt és élő szerződése miatt is valószínűtlennek tűnik, hogy a Vidi elengedné a szakvezetőt, akivel hosszú távú tervei vannak a magyar csapat vezetésének.

Nikolic már kétszer is volt a Partizan vezetőedzője egyébként, az előző idényben bajnok és kupagyőztes is volt a belgrádiakkal.