A plymouthherald.co.uk beszámolója szerint az angol harmadosztályban szereplő Plymouth Argyle új vezetőedzőt keres, miután múlt vasárnap azonnali hatállyal menesztették az Accrington ellen elszenvedett 5-1-es vereség után Derek Adamst. Helyette ideiglenesen Kevin Nancekivell irányít a következő fordulókban.

A lap lehetséges utódként emlegeti játékosként 2007 és 2011 között négy évig a klubot szolgáló Tímár Krisztiánt is, aki 2017 nyara óta a Vidi II szakmai stábjában dolgozik.

Hozzáteszik, Tímár augusztusban fogja elvégezni az UEFA A licences edzőképzését, így nem ütközne akadályba az alkalmazása. A korábbi négyszeres magyar válogatott játékos ugyanakkor az egyik közösségi oldalán felfedte, kipróbálná magát a Plymouthn-nál mint edző.

Az álmom válna valóra, ha a Plymouth edzője lehetnék, és visszajuttatnám őket a Championshipbe (az angol másodosztály – a szerk.) – idézi Tímár szavait a portál, aki mellett Neil Warnock, Ian Holloway, Graham Coughan, Darrell Clarke, Keith Hill, Andy Morrison és Darren Way is szóba került az angol csapatnál.

A Plymouth a bajnokságban 45 forduló 47 pontot gyűjtött, és a kiesést jelentő 21. helyen áll League One tabelláján.