A hétvégén a 10 forduló alatt mindössze 5 pontot gyűjtő Haladáshoz látogat a MOL Vidi FC csapata, ám a vendégek csatára, Marko Scsepovic nem számít könnyű mérkőzésre.

– Az tény, hogy szombati ellenfelünk nincs jó szériában, hiszen a legutóbbi öt bajnoki meccsén mindössze egy pontot szerzett a Haladás, ettől függetlenül tisztában vagyunk azzal, hogy ellenfelünk keretében olyan rutinos, jó játékosok szerepelnek, mint például Király Gábor vagy éppen Priskin Tamás. Biztos vagyok benne, hogy a válogatott szünetben mindent megtett az új edzői stáb, hogy felrázza a Haladást, éppen ezért egy nagyon küzdelmes, nehéz találkozóra számítok ellenük. Fontos, hogy már az első perctől magunkhoz ragadjuk a kezdeményezést, és gólra törően futballozunk, és ne kövessük el azokat a hibákat, melyeket legutóbb az MTK ellen – nyilatkozta a támadó a molvidi.hu-nak.

A válogatott szünetbeli közel két hetes pihenővel, és a Vidi soron következő mérkőzéseivel kapcsolatban is megszólalt.

– A válogatott szünetben megpróbáltunk annyit pihenni, amennyit csak lehetett, igaz több alapemberünk is hazája válogatottjában szerepelt, így nem egyformán sikerült pihennünk. A következő 3-4 hét ismét nagyon kemény lesz, újra heti két tétmeccs vár ránk, és szeretnénk minden fronton sikeresek lenni. De most a legfontosabb, hogy szombat este megszerezzük a 3 pontot a Haladás ellen.

A székesfehárváriak a szombati Haladás-meccs után október 25-én a PAOK, 28-án a Kisvárda, 31-én a Vác, majd november 3-án a Paksi FC vendégei lesznek.