Simon Ádám gerincét szeptember elején kellett megműteni. A komoly beavatkozás után nem voltak könnyűek az első hetek a játékos számára, akinek még a futball befejezése is eszébe jutott.

– Persze a mozgás mellett a csapat is nagyon hiányzott, tényleg nehéz időszak volt ez számomra – mondta Simon Ádám a vidi.hu-nak. – Ilyenkor akaratlanul is az ember fejében ott motoszkált a félelem, hogy mi van, ha már sosem tudok olyan szinten sportolni, mint korábban? Mi van akkor, ha véget ér a karrierem? Szerencsére ezeket a gondolatokat hamar elűztem, és az első 6 hét letelte után nagyon motiváltan vágtam bele a felépülésem második szakaszába, amely a gyógytornáról szólt.

 

Mostanra azonban már ismét társaival edzhet a dubaji edzőtáborban, ami óriási előrelépés.

– Ezen a héten már ismét együtt edzhettem a csapattal, ami kisebbfajta csoda, hiszen az operáció után ugye 6 hónapot jósoltak, ehhez képest 4 hónapra volt mindössze szükségem. Úgy érzem, a fizikális dolgok nagy része fejben dől el, szerencsére mentálisan nagyon erős vagyok, és ha minden jól alakul a továbbiakban is, akkor a tavaszi szezon kezdetére már játékra jelentkezhetek.

Korábbi Vidi-játékos távozott Diósgyőrből – kattints a hazai átigazolási hírekért!