A sérülések, betegségek és a pihentetések miatt kissé felforgatott összeállításban léphet pályára a Chelsea csütörtök este, a MOL Vidi FC elleni Európa Liga-csoportmeccsen. Hivatalos kezdőcsapatok még ugyan nincsenek, de az angol sajtó már tudni véli, Maurizio Sarri tartalékos, de erős csapatot küldhet ki a Vidi ellen a Stamford Bridge-en.

A kapusposzton, illetve a támadósorban van talán a legtöbb bizonytalanság a tippelő sajtóorgánumok és honlapok szerint, a védelem és a középpálya tekintetében viszonylag nagy az egyetértés. Eden Hazard-t, a brazil Williant, a francia Giroud-t és Kantét, illetve a német Rüdigert szinte bizonyosan nem láthatjuk majd kezdeni Juhászék ellen, ott lehet viszont az elejétől a pályán a világ- és Európa-bajnok Cesc Fabregas.

Ha a legtöbb tippet kapó tizenegy (Kepa – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fabregas, Barkley – Moses, Morata, Pedro) lépne valóban pályára, a csapat összértéke a Transfermakt becslése szerint 318 millió euró lenne. Ez a “tartalékos” csapat is több mint háromszor annyit érne, mint az egész NB I mind a 12 gárdájának összes játékosa együttvéve…

A Sky Sports mai információi szerint azonban még bőven változhat a helyzet amiatt, hogy Ruben Loftus-Cheek, Pedro és Andreas Christensen sincs teljesen rendben, így lehet, hogy az ő szerepeltetésüktől is el kell, hogy tekintsen Sarri. Victor Mosest, Emerson Palmierit, Davide Zappacostát, Callum Hudson-Odoit, Gary Cahillt és Alvaro Moratát viszont a kezdőbe várja a mértékadó portál.

A Chelsea – Vidi Európa Liga-csoportmérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik, a csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti a találkozót!

Így tippelték meg Angliában a Chelsea ma esti kezdőcsapatát:

CFCnet: Caballero  – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fàbregas, Kanté – Pedro, Morata, Moses

Express: Kepa – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fabregas, Barkley – Moses, Morata, Hudson-Odoi

Mirror: Kepa – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fabregas, Barkley – Moses, Morata, Willian

Standard: Kepa – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fabregas, Barkley – Moses, Morata, Pedro

Talksport: Caballero – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek, Fabregas, Barkley – Moses, Morata, Pedro

A Chelsea-szurkolók szavazásán (sbnation.com): Caballero (64%) – Zappacosta (szavazatok: 89%), Cahill (67%), Christensen (89%), Emerson (94%) – Barkley (88%), Fàbregas (91%), Ampadu (64%) – Hudson-Odoi (91%), Morata (90%), Moses (73%)

Juhász: “Lemérhetjük a Chelsea ellen, hogy hol tartunk” – Nikolic szerint TOP 10-es az ellenfél