Az először októberben összeállított, az A-válogatott hátországát jelentő U25-ös kínai korosztályos csapat volt a MOL Vidi első pénteki ellenfele a spanyolországi edzőtáborban. A fehérváriak egyfajta vegyescsapattal léptek pályára, több fiatal mellett például Vinícius, Kovács István és Hodzic is tagja volt a kezdőtizenegynek. Cserék nem is léptek pályára a magyar csapatnál.

Sokáig dominált a Vidi az ügyesen védekező kínaiak ellen, Fang Ying Qi kapusnak így is többször kellett bemutatnia kisebb-nagyobb védéseket. A molvidi.hu cikke szerint az 59. percben, kissé váratlanul megszerezte a vezetést Kína U25-ös válogatottja: Chang Fei Ya vezette a labdát, és mivel senki nem támadta meg, 14 méterről a kapunkba tekert (0-1). Két perccel később jött a második gól is, ekkor Ba Dun vette át teljesen üresen a jobb szélről érkező beadást, majd 8 méterről, óriási erővel lőtt kapura, a labda pedig a felső lécről vágódott a hálóba (0-2).

A 84. percben aztán minden eldőlt, Szabó adta el a labdát a kínai 16-os előtt, az egyik védő vaktában előrevágta a játékszert, amelyet Wang Zi Ming vett le Vinícius mellett, majd kapura vezette a labdát, és kicselezte a válogatott védőt is, végül 5 méterről a kapuba lőtt (0-3).

A Vidi délután, magyar idő szerint 16 órakor az ugyancsak kínai Dalian Yifanggal játszik majd.

Felkészülési mérkőzés, Spanyolország:

MOL Vidi FC – Kína U25 0-3 (Chang Fei Ya 59., Ba Dun 61., Wang Zi Ming 84.)

Vidi: Tujvel – Hangya, Vinícius, Tóth, Tamás – Bolla, Berecz, A. Hadzic, Kovács – E. Hadzic, Szabó

Angliából tartanak be a Vidinek: Ezért áll az új igazolás ügye – sajtóhír