Az NB I 8. fordulójának válogatottja

Szappanos (Mezőkövesd) – Batik (Honvéd), Musliu (Fehérvár), Katanec (Mezőkövesd), Kravcsenko (Kisvárda) – Windecker (Paks), Berecz (Mezőkövesd) – Radó (ZTE), Grozav (Kisvárda), Remili (Paks) – Hodzic (Fehérvár).

Szappanos Péter (Mezőkövesd)

Hiba nélkül védett, magabiztosságot árasztott a csapattársak felé. Főleg Feczesin jelentett veszélyt a kapura, de nem tudott átjárni az eszén.

Batik Bence (Honvéd)

Remekül összefogta a védelmet, többször is jó ütemben mentett, ha kellett kisegítette a társait.

Visar Musliu (Fehérvár)

A védelem oszlopa volt, bátran ment előre, segítette a támadásokat. Ő szerezte csapata második gólját, ami végül három pontot ért.

Matija Katanec (Mezőkövesd)

Kemény és határozott volt a földön és a levegőben egyaránt. Stabilitást adott a kövesdiek hátsó alakzatának.

Anton Kravcsenko (Kisvárda)

A tőle megszokott alázatos, kemény játékot hozta. Sokat futott, hatékonyan segítette a támadásokat, ő fejelte csapata második gólját.

Windecker József (Paks)

Közel két év után szerzett gólt a középpályás, aki első paksi találatával eldöntötte a három pont sorsát a Kaposvár ellen. A 26 éves játékos a gólján kívül is kiemelkedően játszott a pálya közepén.

Gheorghe Grozav (Kisvárda)

A második félidőben nagyon villogott, csapat legveszélyesebb tagja volt. Előbb fejelt egy hatalmas gólt 13 méterről, majd szabadrúgásból találta meg Karvcsenko fejét, aki közelről a kapuba csúsztatott.

Berecz Zsombor (Mezőkövesd)

A Viditől igazolt középpályás egyre inkább beilleszkedik a kövesdi csapatba. Egy begyakorolt szögletkombináció után óriási gólt lőtt 20 méterről a jobb sarokba.

Radó András (ZTE)

Ezúttal is kapura veszélyesen futballozott. Az első gól előtt remekül húzta meg a szélt, beadását követően Stieber gurított vissza Bedinak, aki bal alsóba lőtt. A második találatot pedig ő maga szerezte 11-esből.

Armin Hodzic (Fehérvár)

A bosnyák támadó ezúttal az előkészítésben jeleskedett. Az első gól előtt Kovácsot ugratta ki remek ütemben, majd a második félidő közepén Musliut hozta kihagyhatatlan helyzetbe.

Remili Mohamed (Paksi FC)

Csapat egyik legjobbja volt, folyamatosan lekötötte a védők figyelmét. A második félidő elején 15 méterről ballal egyenlített.

A forduló cseréje: Silye Erik (Mezőkövesd)

Kiváló cserének bizonyult a balhátvéd, aki a 84. percben beállt, majd a 89. percben egy 18 méteres lövéssel eldöntötte a három pont sorsát az Újpest ellen.

A forduló edzője: Kuttor Attila (Mezőkövesd)

Remekül megszervezte csapata védekezését, az ellentámadások pedig rendre veszélyt hordoztak magukban. Megérdemelten nyertek az Újpest ellen a Fáy utcában, így a Mezőkövesd idegenben továbbra is 100 százalékos.