Mint ismert, nem kezdte jól az NB I 2019/20-as idényét az Újpest, amely az első fordulóban 3-1-re kikapott a Puskás Akadémiétól az Illovszky Rudolf Stadionban.

A lila-fehér drukkerek a mérkőzés folyamán többször is hangot adtak elégedetlenségüknek, amire Nebojsa Vignjevic vezetőedző külön kitért a meccs utáni sajtótájékoztatón, a drukkerek viselkedésével pedig Zsótér Donát is foglalkozott a szegedma.hu-nak adott interjújában.

– Őszintén, engem hidegen hagy, hogy mit skandálnak a szurkolók.

Nem tudom, hogy mire föl volt ez a “k.rva gyengézés”.

Ez volt az első meccsünk, szerintem nem történt tragédia. Nekik ez a véleményük, ettől mi nem leszünk kevesebbek. Csináljuk tovább a dolgunkat, aztán meglátjuk, hogy mi lesz – válaszolta a fővárosiak középpályása, majd arra is kitért, mire lehet képes az Újpest a mostani idényben. – Minden évben kitűzünk egy célt, tavaly sajnos lemaradtunk az Európa-ligáról, ezt idén szeretnénk elérni. A kupában is szeretnénk jól szerepelni. Úgy gondolom, hogy az erőnk és a kitartásunk megvan ehhez, úgyhogy már csak a góloknak és az eredményeknek kell jönniük.

Zsótér a vereséggel kapcsolatban még megjegyezte, a pálya is kicsit furcsa volt a számukra, most tapasztalták meg először, hogy milyenek a körülmények az Illovszky-stadionban. Hozzátette, a mérkőzés előtt fellocsolták a pályát, így szokatlanul gyors volt, de nem szabad erre fogniuk a vereséget.

FRISSÍTÉ: Zsótér később az Újpest Facebook-oldalán adott magyarázatot szavaira

Csapatunk középpályásával a szezonnyító mérkőzést követően készült egy interjú, melyben az alábbiak hangzottak el:…

Közzétette: Újpest FC (hivatalos) – 2019. augusztus 5., hétfő