Mint ismeretes, az Újpest 2-2-es döntetlent játszott a Honvéddal az őszi szezon utolsó fordulójában, és ezzel a lila-fehérek az 5. helyen telelnek a bajnokságban. Az elmúlt félévet Nebojsa Vignjevic értékelte a klubhonlapnak.

Azt mondhatom, hogy elég vegyesek az érzéseim az eddigiekkel kapcsolatban. Voltak nagyszerű pillanataink, de ugyanakkor csalódást okozóak is. Nem voltunk kiegyensúlyozottak, többször megmutattuk, hogy képesek vagyunk minőségi játékra, de volt néhány pillanat, amikor előre kellett volna lépnünk, de nem tettük – kezdte Nebojsa Vignjevic az ujpestfc.hu-nak. – Jó helyről kezdhetjük az idény második felvonását, és bízom benne, hogy tanulni fogunk ezekből a dolgokból.

Sajnálom, hogy csak ennyi pontunk van, szerintem többet érdemeltünk volna. Meg kell értenünk, hogy hol hibáztunk és miért nem vagyunk emiatt jobb helyen a tabellán. Általánosságban úgy látom, hogy a mutatott játékunk jobb volt annál, amit a jelenlegi bajnoki helyezésünk jelez.

Ugyanakkor, ahogy elveszítettünk néhány pontot, az okozta ezt a helyzetet, és emiatt, ahogy az elején is mondtam, felemás a kép, a boldogságtól a kisebb elégedetlenségig elég vegyesek az érzéseim ez ügyben.

Az Újpest a bajnokságban 18 forduló alatt 28 pontot gyűjtött, és az 5. helyen áll a OTP Bank Liga tabelláján, két ponttal lemaradva az EL-selejtezőt érő harmadik helytől.

NB I: Tischler az utolsó percekben kibabrált a nyerésre álló Újpesttel – videó, tabella