Kétgólos idegenbeli veresége után hazai pályán magabiztos teljesítménnyel, simán nyert az Újpest azeri ellenfelével szemben az Európa Liga 1. selejtezőkörében. A 4-0-ás győzelem remek gólokkal alakult ki, nem véletlenül volt nagyon elégedett Nebojsa Vignjevic a Neftchi elleni csütörtöki mérkőzés után.

“Fantasztikus győzelem! Mit is mondhatnék, úgy gondolom, mindent elmondtak a fiúk a pályán. Fantasztikus játék, fantasztikus teljesítmény.

Az összecsapáson jó időben lőttük a gólokat, és jól védekeztünk. Talán az emberek úgy gondolják, hogy ezt a 4-0-ás eredményt könnyű volt elérni, de mi tudjuk, hogy milyen kemény és nehéz is volt ez. A Neftchi megmutatta, hogy 60 perc után is veszélyesek lehetnek, azonban mi nagyon fegyelmezetten játszottunk, így nem tudtak eredményesek lenni. Látszott a vendégeken, hogy a harmadik találatunk után elvesztették az önbizalmukat, mi ezt kihasználtuk.

Remélem, azok az emberek, akik negatív kritikával illették a csapatot az első meccs után, most bocsánatot kérnek majd.

Örülök, hogy a labdarúgóim megmutatták, hogy mit tudnak és mire képesek. Köszönöm a szurkolóknak, mert nagyon fontos szerepet játszottak a visszavágón, nagyszerűen biztatták a csapatot. Hatalmas élmény, hogy sikerült eredményesnek lennünk, és óriási dolog, hogy egy Sevilla ellen pályára léphetünk majd. Jó lehetőség az együttesnek és a stábnak is, hogy tanuljunk egy ilyen kaliberű csapattól. Tudom, hogy mindent megteszünk majd azért, hogy élvezhető futballt nyújtsunk, és szoros eredmény alakuljon ki – értékelte az Újpest szerb trénere az ujpestfc.hu cikke szerint.