Az Újpest két labdarúgója, Feczesin Róbert és Simon Krisztián igaz–hamis játékot játszott egymással az M4 Sport kamerái előtt, amelyben az általunk megadott állításokra kellett reagálniuk. A játék kezdetén kiderült, hogy egyikük sem szurkolt még titokban sem a rivális Ferencvárosnak, bár Simon kisebb hiztálás után megtörte a csendet.

Nem mondom, hogy szurkoltam és énekeltem a dalokat, de ha az Európa Ligában játszanak vagy Magyarországot képviselik, akkor az ember szorít nekik. De ezt nem nevezném tombolva szurkolásnak.

A következőkben Feczesin elárulta, volt már rá példa, hogy a tanulmányai során csalt.

Mindenkivel előfordult, vagy legalábbis én úgy gondolom, hogy mindenkivel előfordult, hogy írt puskát az életében.

Volt, hogy én is egy jókora puskával érkeztem olyan tantárgyakból, amiket nem szerettem vagy nem értettem, mint például kémia órákra.

Úgyhogy volt nálam puska – árulta el a 12-szeres magyar válogatott támadó.

Arra a következő mókás kérdésre mindketten határozottan nemmel feleltek, hogy szoktak-e énekelni a zuhany alatt.

Hát ilyen hanggal…Ha meghallanád, nem csodálkoznál rajta. Inkább a kocsiban szoktam elengedni magam ilyen szempontból. Gyorsan lefürdök és végeztem, nem erre szoktam koncentrálni. Ha egyedül vagyok, mert más előtt még akkor sem – jelentette ki Feczesin.

Mindkét játékos elmondta, volt már rá alkalom, a “civil” életben kihasználták azt, hogy híresek. Simon azt is elárulta, vele nem fordult elő, hogy az aktuális edzőnek nem vette fel a telefont, Feczesin pedig jelezte, volt rá példa, hiszen a közelmúltban az újpesti csatár először nem reagált Marco Rossi szövetségi kapitány megkeresésére.

Nem vettem fel a telefont, mert nem tudtam a számát, de ha tudtam volna, akkor természetesen felveszem. De nekem sem volt még olyan, hogy szándékosan nem vettem volna fel.

A két újpesti futballista elismerte, fiatalkorukban előfordult velük, hogy egy meccsen elkövetett hibájukat később a pályára vagy a bíróra fogták. Végül a játék végén a lila-fehérek középpályása bevallotta, még ifistaként, megtörtént vele, hogy meccs közben annyira kellett vizelnie, hogy le kellett jönnie a pályáról.

Mondtam az edzőnek, hogy ne haragudjon, nekem most el kell mennem. Elengedett, aztán visszajöttem a pályára.