Ahogyan arról korábban honlapunk beszámolt, az Újpest FC a következő fordulóban sem tudja a Szusza Ferenc Stadionban fogadni az aktuális NB I-es ellenfelét, így felmerült annak a lehetősége, hogy a Puskás Akadémia elleni, február 29-re kisorsolt bajnokit Kaposváron játszanák le.

Mint ismert, a lila-fehérek a múlt hétvégén is a Rákóczi stadionjában játszottak, miután felcserélték a pályaválasztói jogot a somogyiakkal, az ott szerzett negatív tapasztalatok miatt azonban nem szeretnének újra Kaposváron pályára lépni. Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics nyilatkozata alapján úgy tűnt, hogy hiába elégedetlenek a körülményekkel, mégis visszatérnek majd Kaposvárra. Hétfőn aztán ennek ellenére jött a fordulat, a negyedik kerületiek kérvényezték, hogy más helyszínen játszhassanak.

Úgy tudjuk, amennyiben nem sikerül másik opciót találniuk az újpestieknek, akkor az a lehetőség is felmerülhet, hogy a Puskás Akadémia elleni találkozót elhalaszthatják, de a lila-fehérek ma még azon dolgoztak, hogy találjanak megfelelő helyszínt.