Egy hete, a Gyirmót FC Győr elleni felkészülési mérkőzésen szerepelt először próbajátékosként az Újpestben a 19 éves kameruni-francia támadó, Alexandre Fressange, aki az előző évben a Paris Saint-Germain “B”-csapatában játszott.

A csakfoci.hu információi szerint jó esély mutatkozik arra, hogy a 176 centiméter magas futballista hosszabb távon is lila-fehérbe öltözzön, közel áll a IV. kerületi klub a fiatal játékos szerződtetéséhez, aki jó benyomást tett a Michael Oenning vezette szakmai stábra.

Fressange 2018 nyarától pallérozódott a PSG-nél. amelynek a B-csapatáig, illetve U19-es együtteséig jutott el. Utóbbival megjárta az Ifjúsági Bajnokok Ligáját is, összesen 10 mérkőzésen szerepelt a sorozatban, ezeken 1 gólt szerzett (a Crvena Zvezda ellen), és a Liverpool, a Real Madrid és a Napoli fiataljai ellen is futballozhatott. A kameruni U23-as válogatottba is kapott már meghívót.

Szalai átesett az orvosi vizsgálatokon a török sztárklubnál, az NB I-es újonc kölcsönvette a Vidi hátvédjét – hazai átigazolási hírek