Szombat délután lejátszotta harmadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzését az Újpest, amely ezúttal az orosz élvonalban 7. helyen álló FK Ufa ellen lépett pályára a ciprusi Ayia Napában.

Az IV. kerületiek közösségi oldala szerint a 7. percben Novothny szerzett vezetést, a dél-koreai kölcsönjáték után visszatérő támadó a 32. percben kétgólosra növelte az előnyüket, amivel végleg eldőlt a találkozó.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés, Ayia Napa

FK Ufa – Újpest 0-2

Gólszerző: Novothny 7., 32.


A Mezőkövesd a mai második összecsapáson a szlovák élvonal egyik meghatározó együttesével játszott. Az első percek kiegyenlített játéka után, fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását, ami helyzetekben, majd egy szép akció végén Zivzivadze jóvoltából gólban is megmutatkozott – derül ki a mezokovesdzsory.hu tudósításából.

Fordulás után Zivzivadze és Nagy Dániel találataival tovább növelték a különbséget és összességében magabiztos győzelmet arattak a kövesdiek.

Felkészülési mérkőzés, Mezőkövesd

Mezőkövesd Zsóry FC – Zemplín Michalovce 3-0 

Mezőkövesd Zsóry: Szappanos, Farkas, Nesterov, Guzmics, Vadnai, Cseri, Berecz, Karnitski, Besirovic, Zivzivadze, Nagy D.

Zemplín Michalovce: Kira, Kolesar, Carillo Mancilla, Soler Pino, Vojtko, Begala, Danko, Kolesár, Kvocera, Sidibe, Popovits.

Gólszerzők: Zivzivadze 2, Nagy D.

Hiába szépített a Vidi, négygólos meccsen maradt alul a német csapattal szemben