Nem kell költöznie az Újpestnek (korábban arról is szó volt, hogy esetleg Szolnokra lesznek kénytelenek költözni a lilák a pályafűtés hiánya miatt, majd haladékot kapott a klub – a szerk.) egyelőre – derül ki az FC csütörtökön kiadott közleményéből.

Amint azonban kész a Vasas új pályája, mennie kell a IV. kerületi gárdának. Íme:

“Örömmel tájékoztatunk minden Újpest-szurkolót, hogy az MLSZ határozatba foglalta az engedélyt, miszerint a 2018/19-es NB1-es bajnokságot a Megyeri úton kezdhetjük meg.

A lehetőséggel a Vasas FC stadionjának elkészüléséig élhetünk, azután haladéktalanul bele kell fognunk a pályafűtés kiépítésébe. Előreláthatólag, a tervezet szerint az angyalföldiek arénája márciusban kerül átadásra, így a befejezést követően albérletben kell tovább folytatnunk a hátralévő szereplésünket. Ez idő alatt, amíg arra kényszerülünk, hogy idegenbeli pályán játsszuk le hazai mérkőzéseinket is, belekezdünk a gyep modernizációjába is.

Ráfordított időt, pénzt és energiát nem sajnálva, rengeteget küzdöttünk azért, hogy drukkereinknek ne okozzon kellemetlenséget Stadionunk hiányossága, a vidékre történő utazás pedig ne nehezítse meg a meccsre járást, szurkolást, valamint elérhető közelségben maradjon kedvenc csapatuk. Természetesen külön köszönet jár a Magyar Labdarúgó Szövetségnek a támogató hozzáállásáért, és kérvényünk pozitív elbírálásáért, hisz’ számunkra nincs fontosabb annál, hogy szurkolóink továbbra is szeretett Stadionunkban biztathatják lila-fehér játékosainkat, minden kellemetlenség nélkül”.