A Viola Fidelity nevű újpesti ultracsoport még szeptember elején jelentette be, hogy határozatlan időre felfüggesztenek minden lelátói tevékenységet, amíg “nincs normális klubvezetés, nincs értékelhető igazolás, nincsenek épkézláb játékosok a csapatban, nincsenek eredmények”.

A csoport a lilák szurkolói ankétján megjelent azonban és beszámolót is tartott arról, mi hangzott el a drukkerek és a klubvezetés, a szakmai stáb és a játékosok találkozóján. Mint kiderült:

Az Újpest FC-t Berta Csaba ügyvezető, Nebojsa Vignjevic vezetőedző, Kabát Péter sportkoordinátor, valamint Litauszki Róbert, Feczesin Róbert, Szakály Péter, Simon Krisztián, Obinna Nwobodo és Filip Pajovic játékosok képviselték az ankéton

A csoport lemondásra szólította fel többször is Nebojsa Vignjevic vezetőedzőt. “Minden elhangzott szó ellenére többször megkértük, hogy hagyja el Újpestet, ő még se fog lemondani, mert nem érzi úgy hogy erre lenne szükség” – írják.

A szerb szakember szerint “sajnos nincsenek meg azok a feltételek amik a többi csapatnál megvannak, 10 játékossal beszélt akár hónapokon át is, de jobb ajánlat miatt inkább máshova igazoltak.”

Végül abban maradtak az edzővel, hogy “szedje össze magát a csapat és a stáb amennyire csak lehet.”

Litauszki Róbert csapatkapitány “maga is időt kért, és hogy higgyünk bennük, mert szerinte is több van a csapatban.”

“A Viola Fidelity a megbeszélés után is tartja magát a néma szektorhoz, és továbbra se lesz jelen a szervezett szurkolás Újpesten.”

Újpestiek!Tegnap a székházba voltunk hivatalosak, ahova a klub egy belső ankétot szervezett.Az invitálást elfogadva,…

Közzétette: ViolaFidelity – 2019. szeptember 12., csütörtök