Mint arról beszámoltunk, május 23-án 20 órától kerül sor a Magyar Kupa döntőjére, az Újpest és a Puskás Akadémia részvételével az egyébként a Ferencvárosnak és a magyar válogatottnak is otthont adó Groupama Arénában.

Az, hogy épp az Újpest legnagyobb riválisának otthonában rendezik meg a finálét, különös pikantériát ad a kupadöntőnek, erre építve adott ki közleményt az Újpest FC. Ebből idézünk az alábbiakban.

“A döntő május 23-án kerül megrendezésre, amely helyszínéül a Groupama Aréna szolgál majd, ahol a Puskás Akadémiával mérik össze erejüket lila-fehér játékosaink. A finálé pikantériája, hogy jubileumi elsőségért szállunk csatába, hiszen a PAFC legyőzésével klubunk 10. alkalommal hódítaná el a serleget.

Csakhogy lila-fehér támogatás hiányában a teljesítmény nem százszázalékos, így reméljük, hogy idén a 2014-es és 2016-os finálé újpesti létszámánál is többen segítjük szeretett csapatunkat a 10. kupagyőzelem útján.

Változtassuk lila-fehérré legnagyobb riválisunk otthonának lelátóját, és mutassuk meg, mekkora is az Újpest-család!  Játékosainknak mindenkire, minden buzdító tapsra és rigmusra szüksége van, hogy a Magyar Kupát megszerezzék, hiszen csak az igazi fanatikusok támogatásával kerülhet vissza a rangos serleg a Szusza Ferenc Stadionba. Ezért hát kérünk minden Újpest-érzelmű drukkert, hogy minél többen jöjjenek el az Üllői útra, töltsék fel a szektorokat és remegjen bele a Groupama Aréna a „Hajrá, Lilák!” felkiáltásokba!”

– olvasható a hivatalos klubhonapon.

Az Újpest később bővebb szurkolói információkat is közzétett a döntő kapcsán – a részletek itt!