A csakfoci.hu információi szerint Nikola Mitrovics ismét Újpesten folytathatja pályafutását: a legutóbb a ZTE FC-nél szereplő, korábban az Újpestnél is megforduló, és a Videotonnal Magyar Ligakupa és Szuperkupa-győztes szerb középpályás közel áll ahhoz, hogy újra magára öltse a lila-fehérek szerelését.

Információink szerint Mitrovics biztosan távozik Zalaegerszegről, mivel szeretne Budapesten maradni a családja miatt. Úgy tudjuk, komolyan felmerült a rutinos játékos megszerzése felmerült Újpesten, ahol a 2010/11-es szezonban már játszott, és ő is szívesen térne vissza a Megyeri útra.

A 33 éves középpályás egy plusz egy évre írhat alá a klubnál.

Mitrovics érkezése annyiban jelenthet érdekes fordulatot Újpesten, hogy a lila-fehérek az elmúlt évek során inkább olyan játékosokat igazoltak, akikben még van értékesítési potenciál, így Mitrovics leigazolásával a klub részben feladna valamit az eddigi átigazolási politikájából, igaz, az utóbbi pár hónapban volt arra példa, hogy 30 éven felüli labdarúgót szerződtessenek (például Szakály Péter esetében).

Mitrovic Krusevacban nevelkedett, futballozott az NK Partizanban, majd 2010-ben került Újpestre, ahol 29 bajnokin egy gólig jutott. Ezt követően a Videotonban töltött el két évet, ahol 55 bajnokin hétszer vette be az ellenfelek kapuját. Az NB I után a Maccabi Tel-Avivban, Kínában, Cipruson, Szerbiában is futballozott, 2018-ban a Wisla Krakow szerződtette, majd Magyarországra való visszakerülése előtt az azerbajdzsáni Keshla FK színeiben szerepelt. 2010-ben a szerb válogatottban is bemutatkozott a középpályás.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: