Nyáron megműtötték az Újpest védőjét, aki emiatt az idei szezonban még nem léphetett pályára. A sokak szerint legjobb újpesti légiósnak számító Heris visszatérése közeli, így az igazolásoktól eltiltott lilák hamarosan házon belülről “erősítenek”.

– Egy hosszú sérült időszakból keveredek ki lassan. Júniusi műtétem után Belgiumban végeztem a rehabilitációm nagy részét, ahol ott volt Kylian is. Sokat edzettünk együtt és jelentem, az Ő felépülése is jól halad. Pár napja tértem vissza Budapestre, így már a derbit is volt szerencsém élőben látni. Ami az edzéseket illeti, a többiekkel együtt tréningezem, és teljes értékű munkát végzek – mondta Heris a klub honlapjának, aki arról is beszélt, mikor léphet ismét pályára.
– A versenykiírásnak köszönhetően szerencsére van még egy kis időm, hisz’ a következő bajnoki mérkőzésünkre csak október közepén kerül sor. Ezekben a hetekben minden tőlem telhetőt megteszek az edzéseken, hogy aztán két hét múlva már a pályán is bizonyíthassak, de természetesen a végső döntést az edzőink hozzák majd meg.