Újabb szép elismerés érte Enis Bardhit, az Újpest macedón légiósát, aki az U21-es válogatottjának legjobbja volt a nemrég véget ért, lengyelországi kontinenstornán. A világ legnagyobb, 23 év alatti tehetségeivel kiemelten foglalkozó fociportál, a Scouted Football ugyanis a támadó középpályást is beválasztotta az Eb álomcsapatába.

 

REAL, ATLÉTICO, ÚJPEST

A tornát két góllal záró Bardhi olyan nevek mellé került az álomtizenegyben, mint az ezüstérmes spanyol válogatott kulcsemberei, azaz Marco Asensio (Real Madrid), Saúl Niguez (Atlético), vagy Dani Ceballos (Betis, a torna hivatalosan megválasztott legjobbja), az Eb-győztes német válogatottból Jeremy Toljan, Marco Kempf és az Eb legjobb kapusa, Julian Pollersbeck, vagy épp az olasz foci egyik legújabb csillaga, Federico Bernardeschi (Fiorentina).

 

KOMOLY KÉRŐI VANNAK

Mint ismeretes, a 21 éves, 6-szoros felnőtt válogatott Bardhi 2014 óta az Újpest játékosa, 82 NB I-es meccsen 21 gól szerepel a neve mellett (12 ebből az elmúlt idényben született), de valószínűnek tűnik, hogy a hazai élvonal egyik legjobb légiósa nem sokáig marad már a IV. kerületben, komoly külföldi érdeklődőket (Dortmund, Stuttgart, Levante, Dinamo Zagreb, stb.), de hazai kérőt (Videoton) is emlegetnek ugyanis a neve kapcsán.