Szerdán utazott el a Liszt Ferenc Repülőtérről, egy 36 fős magángéppel az Újpest csapata az azerbajdzsáni Európa Liga-selejtezőre.

Némi késéssel landoltak is Bakuban, ott azonban nem vár problémájuk adódott a liláknak. A bevándorlási ügyintézés során kiderült, hogy két játékosuk, Alassane Diallo és Obinna Nwobodo nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, ezért a csütörtöki, Neftchi elleni meccsen nem léphetnek pályára – számolt be az ujpestfc.hu.

Így a mali és a nigériai középpályás a csütörtök reggel 6 órakor induló, menetrendszerinti járattal vissza is utazott Magyarországra.

Nebojsa Vignjevicnek így egy összesen három kapusa és 14 mezőnyjátékosa maradt a ma esti, 19 órakor kezdődő találkozó előtt.

Az Újpest EL-kerete

Kapusok: Pajovic Filip, Banai Dávid, Gundel-Takács Bence

Mezőnyjátékosok: Szűcs Kristóf, Litauszki Róbert, Bojovic Mijusko, Balázs Benjámin, Pávkovics Bence, Dzenan Burekovic, Cseke Benjámin, Sankovic Bojan, Nagy Dániel, Tischler Patrik, Zsótér Donát, Viktor Angelov, Pauljevic Branko, Novothny Soma.

Nagyon kimerítő úton vagyunk túl, rengeteget utaztunk, el is fáradtunk. Minden bonyodalom ellenére, a nehézségekkel már nem foglalkozva, minden energiánkkal azon leszünk, hogy a lehető legjobb formánkat nyújtsuk a csütörtöki mérkőzésen. A szállással kapcsolatban az első benyomásaink remeknek mondhatók, hisz’ tiszta és szép környezet fogadott minket. A hotel kiváló, olyan helyen vagyunk, ahol adottak a körülmények arra, hogy kipihenjük magunkat és felkészüljünk a nagy napra – mondta az utazásról és a mérkőzésről az Újpest magyar válogatott középpályása, Nagy Dániel a klubhonlapnak.

Új mezei vannak az Újpestnek – fotók