– Titulusom szerint sportkoordinátor vagyok, ez igazából azt jelenti, hogy egy kapocsként szolgálok az utánpótlás és a klub vezetősége között. Rendszeresen ellátogatok az iskolákba, ahol megpróbálom a gyerekeket a Megyeri útra csábítani, hogy nálunk váljanak labdarúgókká. Továbbá a klub népszerűsítése is a profilomba tartozik, különböző rendezvényeken veszek részt és képviselem szeretett egyesületünket. Sportkoordinátorként szeretném, ha minél több gyermeket tudnék az utánpótláshoz csalogatni, és amennyire csak tudom, segíteni szeretném a jövő nemzedékét tréningező edzők munkáját.

Továbbá idővel remélem, hogy az NB I-es csapat tevékénységét is támogatni tudom majd, de minden felkérést szívesen veszek, és ott segítek, ahol tudok. Hosszútávú célom pedig az, hogy sportigazgató lehessek itt a Megyeri úton.

– Ennek apropóján végeztem el az iskolát és még tervezem, hogy eggyel magasabb szintű képzésen is részt veszek, hogy minél nagyobb tudásom legyen a munkakörrel kapcsolatban, és lila-fehér sportigazgató válhasson belőlem – mondta az ujpestfc.hu-nak.