Az Újpest csapata leigazolta Predrag Rogant Szerbiából. A szakember eddig a helyi másodosztály éllovasát, a Macva Sabacot irányította, amellyel alighanem öt pontos előnyének köszönhetően az élvonalba kerülhetett volna. Az Újpest hívására azonban feladta eddigi munkáját.

 

Rogan hazájában elmondta, hogy hamarosan csatlakozik az Újpest szakmai stábjához – méghozzá Nebojsa Vignjevic kérésére, akivel régebb óta ismerik egymást. Az újonnan érkező szakember az első csapat mellett is dolgozhat, de szintén az ő feladata lesz klub égisze alatt működő akadémia irányítása. Munkájára elmondása azért is szükség lesz, mert Vignjevicre annyi feladat hárult már a liláknál, amit nem lehetett tovább fenntartani.

Eddigi klubja szintén közölte távozását, egyben sok sikert kívántak nekik. Kiemelték, ha egy olyan tradicionális klub, mint az Újpest igazol tőlük valakit, az annak a jele, hogy jó úton járnak.

Mint arról a héten beszámoltunk, a lila-fehérek nem úszták meg a FIFA-büntetés enyhébb verziójával, a klub a szabadon igazolható játékosok leigazolásában sem bízhat.

A hazai átigazolási híreket ITT találod – kattints!