Kétszer is hátrányba került, ám Koszta góljával és Feczesin duplájával 3-2-re nyerni tudott az Újpest a DVSC ellen szombaton az OTP Bank Liga 6. fordulójában. A gyengére sikerült rajt miatt sokan a lilák edzőjének utolsó mérkőzéseként tekintettek erre a találkozóra, erre Nebojsa Vignjevic az M4 Sportnak adott nyilatkozatában is kitért.

– Tudtam, hogy ez egy ilyen meccs lesz. Ez nem az eredményről szólt, számomra volt fontos. – kezdte a szerb szakember. – Sok támogató üzenetet kaptam, a találkozó előtt, mert sokan érezték, hogy ez már nemcsak a mérkőzésről, és az eredményről szól, és várták, hogy mi fog most történni. Szerencsés vagyok, hogy ilyen futballistáim vannak. Nem játszottunk ma a legjobban, de ez természetes, hiszen a srácok is érezték a nyomást.

A mérkőzés alatt Vignjevic távozását követelő szurkolóknak is üzent az Újpest vezetőedzője.

– Akárhová megyünk Magyarországon vagy külföldön, mindenhol vannak szurkolóink, ez egy valódi nemzetközi szurkolótáborral rendelkező klub. Közülük sokan mondják, “Vignjevic, takarodj” (idézi magyarul – szerk.). Mondták két éve is, aztán kupát és bajnoki bronzot nyertünk.

Ha mennem kell, magamtól fogok. Ha meg kell halnom, magamtól halok meg. Szurkolókkal, vagy nélkülük, ha ilyen játékosokkal dolgozhatok, én boldog vagyok.