Az Újpest hétfőn jelentette be, hogy öt játékos is távozik a csapattól, köztük azzal a Novothny Somával, aki ebben az idényben is a lilák egyik legjobb góllövője volt, a neki jutott fél idény alatt – ősszel, illetve előző tavasszal még Dél-Koreában szerepelt kölcsönben – 17 meccsen 6-szor volt eredményes.

A 26 éves támadó 2017 nyarán került Újpestre, összesen 71 bajnokin játszott és 32-szer volt eredményes, és Magyar Kupa-győztesnek is mondhatja magát. Szerződése lejárt, így ingyen távozik a klubtól.

“Gyönyörű, de sokszor nagyon nehéz 3 évet töltöttem el Újpesten! Sosem felejtem el a Magyar Kupa-győzelmet, a harmadik helyezést, a 34 gólom után érzett örömöt, és persze a barátokat, akiket ennek a klubnak köszönhetek!

Nem voltam a közönség kedvence, de úgy érzem, mindig 100%-ot adtam azért, hogy a legjobb eredményeket érjük el!

Büszke vagyok arra, ahogy ebben a szezonban rettenetes mélyről visszajőve a 6. helyen végeztünk, és ami szinte hihetetlen érzés, hogy pár meccsen a csapatkapitányi karszalag is rám került! Köszönök mindent a stábnak, a csapattársaimnak és mindenkinek, aki tartozik ehhez a klubhoz! Sok sikert Újpest FC!” – írta közösségi oldalán a csatár.

Az érkezők oldalán is lehet azért komoly név az Újpestnél: ahogy arról beszámoltunk, a csakfoci.hu információi szerint Nikola Mitrovic ismét a liláknál folytathatja pályafutását.

Korábbi játékosát igazolhatja vissza az Újpest