Mint ismeretes, alig három héttel az OTP Bank Liga 2019/2020-as idényének rajtja előtt az Újpestnél komoly csatárhiánnyal kell szembenéznie a szakmai stábnak: Lacina Traoré “eltűnése”, valamint Tischler Patrik Kisvárdára igazolása miatt középső támadó nélkül maradtak a lilák, és egyelőre olyan játékos nem érkezett, aki az így támadt űrt be tudná tölteni.

Információink szerint azonban Újpesten minőségi megoldáson törik a fejüket, ennek érdekében lépéseket is tettek már Josip Knezevic megszerzésének ügyében. A csakfoci.hu értesülései szerint a lilák a Puskás Akadémia 30 éves horvát támadóját szemelték ki maguknak, és a csatárként, illetve az ék mögötti támadó középpályásként is bevethető 30 éves futballista megszerzésén dolgozik a klubvezetés.

Knezevic két éve igazolt az NB I-be és azóta meghatározó játékosnak számít klubjában: mind a két eddigi magyarországi idényében 10 gól felett termelt (11, majd 12 találattal zárt), 51 itteni mérkőzésén összesen 23 gól és 7 gólpassz a mérlege. Egy éve a Vidinél is felmerült a szerződtetésének lehetősége, de végül maradt a Puskás Akadémiánál a délszláv futballista.

Knezevic májusban, Újpesten győztes gólt szerzett:

Pörög a piac az NB I-ben, így erősítenek a csapatok – átigazolási körkép