Kisvárda – Újpest 1-4

Gólszerzők: Lucas 31. ill. Novothny 41., 72., 86., Izing – öngól 51.

A sűrű köd miatt 40 perc késéssel adott csak engedélyt a mérkőzés megkezdésére Németh Ádám játékvezető. A rossz látási viszonyok miatt az első percekben inkább a biztonságra törekedtek a felek, majd szépen fokozatosan áttértek a csapatok a saját játékstílusokhoz. A 31. percben aztán éppen a ködnek köszönhetően juthatott vezetéshez a hazai csapat: Protic futott el a szélen, és passzolt Miljevszkihez, aki a második hullámban érkező Lucashoz gurított, hogy a brazil távolról vegye be a vendégek kapuját (1-0).

Kisvárdai vezető gól az Újpest ellen

Ki tudja, mekkora gólt rúgott, de megszerezte a vezetést a Kisvárda az Újpest ellen. Látni nem nagyon lehet, de a háló rezdüléséből és a vendégek középkezdéséből ez szűrhető le.⚽🕶️

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Nem örülhetett azonban sokáig a Várda, hiszen Beridze beívelését Novothny gólra váltotta a 41. percben (1-1).

Újpesti egyenlítés a Kisvárda ellen

Egy jobb oldali beadás után Novothny Soma ünnepelteti magát és szalad ki az újpesti kispadhoz… Ezek szerint a támadó góljával egyenlített az Újpest a ködös kisvárdai bajnokin. Lássuk, pontosabban hallgassuk, hogy esett a gól.🌫️⚽🌫️A formabontó élő közvetítés: http://bit.ly/2RLs35o.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

A második félidő elején a fordítás is összejött az Újpestnek: egy szöglet után Izing fejelt öngólt az 51. percben (1-2).

Izing Martin öngólja az Újpest ellen

A jelek szerint nemcsak a fáziskésésben lévő nézőket, Izing Martint is zavarta a hatalmas köd. A kisvárdai védőről egy újpesti szöglet után pattant saját kapujába a labda, így az Újpest átvette a vezetést Kisvárdán, ahol azért továbbra is a köd volt az úr!

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Az előny ellenére sem álltak vissza a IV. kerületiek, Beridze beívelései, és Novothny fejesei miatt a kisvárdai kapu folyamatos veszélyben volt. Egy Burekovic tekerés és egy Novothny-bólintás okozta a hazaiak vesztét a 72. percben (1-3). A Kisvárda a komoly hátrány ellenére sem nyomott kimondottan a hajrában, de így is újabb gólt kapott: a héten meglepő nyilatkozatot tett Novothny Soma lőtte meg saját maga harmadik találatát a 86. percben.

Újpest: Novothnyt agyonkritizálták a szurkolók, egészen meglepő lett a válasza – videó