A macedón infosport.mk értesülései szerint a Bundesliga harmadik helyén végzett Borussia Dortmund, valamint a német élvonalba visszajutott Stuttgart is élénken érdeklődik az Újpest játékosa, Enis Bardhi iránt. A két csapat megfigyelői tavasszal már kétszer is személyesen nézték meg a futballistát.

– Valóban vannak érdeklődések német klubok részéről, de bármi konkrétum csak az Európa-bajnokság (a macedón U21-es válogatott ott lesz a júniusi, U21-es tornán – a szerk.) után várható. A Dortmund és a Stuttgart megfigyelőivel ott voltunk az MTK és a Debrecen elleni bajnokin is, és bár az Újpest mindkétszer kikapott, Bardhi villogott – nyilatkozta a labdarúgó ügynöke, Meriton Berisha.

 

A macedón támadó a kék-fehérek elleni találkozón gólt is szerzett. A 21 éves Bardhinak egyébként tényleg remek szezonja van, már 12 bajnoki gólnál jár, nemrégiben a neves Marca és a holland voetbalzone.nl is beválasztotta a legígéretesebb fiatal játékosok közé.

Az infosport.mk szerint korábban a Dinamo Zagreb is érdeklődött Bardhi iránt, és 800 ezer eurós ajánlatot is tettek érte, ám ennél sokkal értékesebbnek tartják a labdarúgót, aki az ukrán Sahtarral is szóba hoztak már.