A forduló válogatottja

Rados (Diósgyőr) – Wils (Haladás), Lipták (Diósgyőr), Kecskés (Újpest) – Vela (Diósgyőr), Koszta (Honvéd), Gazdag (Honvéd), Bardhi (Újpest) – Eppel (Honvéd), Hahn (Paks), Torghelle (MTK)

A forduló edzője: Marco Rossi (Honvéd)
A forduló cseréje: Cseke Benjámin (Újpest)

Ivan Rados (Diósgyőr)

Nem volt sok dolga, de azt hiba nélkül megoldotta. Két nagy lövést kellett bemutatnia Csiki távoli próbálkozásai után.

Stef Wils (Haladás)

Stabilitást adott a szombathelyi védelemnek.  Sallangmentesen megoldotta a feladatát. Játékáról sok mindent elárul, hogy védő létére szabálytalanság nélkül hozta le a meccset.

Lipták Zoltán (Diósgyőr)

Megoldotta a védekezőfeladatát, de sokszor feltűnt az ellenfél kapuja előtt is. Ha van egy kis szerencséje, legalább egy gólt szerezhetett volna.

Kecskés Ákos (Újpest)

A védelem oszlopa volt a Debrecen ellen.  Magabiztosan futballozott, a vendégek támadói nem tudtak átjárni az eszén.

Diego Vela (Diósgyőr)

Csapata legjobbja volt a Gyirmót ellen.  Sokat dolgozott és lőtt egy távoli gólt, ami nagyon fontos három pontot ért a Diósgyőrnek.

Koszta Márk (Honvéd)

Nagyon aktívan futballozott, sokat volt nála a labda, a passzainak csaknem 85 százaléka saját emberhez ment.

Gazdag Dániel (Honvéd)

A kispestiek legjobbja volt a Mezőkövesd ellen. Nagy kedvvel futballozott, szinte nem volt eladott labdája, az átadásainak 93 százaléka pontos volt.

Enis Bardhi (Újpest)

A meccs embere volt a Debrecen ellen. Az első gól előtt ő zavarta meg a Loki kapusát, a másodikat pedig ő maga szerezte egy tetszetős tekerést követően.

Eppel Márton (Honvéd)

Kapura veszélyesen játszott. Győztes gólt fejelt, amellyel csapata fellépett a dobogó második fokára.

Hahn János (Paks)

Hatékonyan futballozott a fiatal támadó, szerzett egy szemfüles gólt, amivel legyőzték az addigi éllovas Vasast.

Torghelle Sándor (MTK)

Nálunk ő volt az örökrangadó legjobbja. Kemény, agresszív volt, fejelt egy gólt, de fejelhetett volna még egyet, ha kicsivel jobban összpontosít.

A forduló cseréje:

Cseke Benjámin (Újpest)

Kevés csere tudott érdemben hozzátenni saját csapata játékához. Az újpestiek fiatal középpályása üde kivétel volt, beállása után azonnal felvette a meccs ritmusát és kiosztott egy gólpasszt.

A forduló edzője:

Marco Rossi (Honvéd)

Remek őszt produkált a kispestiekkel. A Mezőkövesd ellen jól cserélt, egyszer át is szervezte a csapatát. Sok más együttes idény végi formahanyatlásával ellentétben, a Honvéd az utolsó fordulóan is remekül futballozott, a játékosok láthatóan fizikailag és mentálisan is megfelelő állapotban voltak.