I. félidő

A kezdeti puhatolózások után már a 10. percben veszélyeztetett a Vidi: Marko Scepovic tüzelt szinte a semmiből, azonban a lövése a felsőlécen csattant, ami Nagy Sándor hátára vágódott, de végül a labda nem kötött ki a hálóban. A 11. percben Szécsi Márk senkitől zavartatva a földre rogyott, majd a combját fájlalva cserét kért. A fehérváriak riogatása utána a 14. percben Varga Kevin használta ki a Vidi védelmi hibáját, és kb. 23 méterről bombagólt ragasztott a jobb alsóba (0-1).

A 25. perctől a fehérváriak nyomást helyeztek a vendégekre, előbb Huszti Szabolcs az ötös sarkáról az oldalhálót találta el, majd Loic Nego tálalása után nem találta el a labdát, így maradt az 1-0-s debreceni vezetés a félidőben.

ÍGY ÁLL AZ NB I – KATTNTS IDE!

II. félidő

A fordulás után kettős cserével nyitott a Vidi, azonban a helyzetek a vendégek előtt adódtak. Tőzsér Dániel majdnem a bal alsóba csavarta a szabadrúgását 25 méterről, valamint Varga Kevin tüzelt 17 méterről a kapu mellé.

A 84. percben a csereként beálló Bereczki Dániel eldönthette volna a mérkőzést: Avdijajtól kapott egy kiváló indítást, majd Kovácsikot kicselezve nyolc méterről lyukat rúgott, majd a 91. percben Tamás Krisztián elé csorgott a labda, és 18 méterről félmagasan a kapu bal sarkába bombázott  kapásból – kialakítva az 1-1-es végeredményt.

OTP Bank Liga, 4. forduló

MOL Vidi FC – Debrecen 1-1 (Varga K. 14., ill. Tamás K. 91.)

MOL Vidi FC: Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Tamás K. – Varga J. (Nikolov 46.) – Pátkai (Lazovics 67.), Huszti – Kovács I. – M. Scsepovics, Sós (Hadzic 46.)

Debrecen: Nagy S. – Cikos, Kinyik, Szatmári, Barna – Tőzsér – Varga K. (Mészáros 83.), Haris, Bódi (Csősz 71.), Szécsi M. (Bereczki 13.) – Avdijaj

Össszefoglaló

Meccs utáni értékelés

Sajnos a mérkőzés végén rúgtunk gólt, nem tudtuk feltörni a Debrecen védelmét. Az egész csapat nagyot küzdött, kisebb-nagyobb hibákkal játszottunk, de megvan az egy pont. Lőhettünk volna még egy gólt, és akkor meg lett volna a mérkőzés – kezdte Tamás Krisztián az M4 Sportnak. – Nem vagyunk elégedettek, mert három pontot akartunk itthon begyűjteni. Ki kell javítani a hibákat, és a következő, keddi mérkőzésre kell koncentrálnunk. Nem egyszerű két-három naponta játszani, nehéz dolgunk van. Sok játékos végigjátszott már 8-9 mérkőzést, és megpróbálunk még többet rotálni és frissíteni a keretben.