A Diósgyőr szerda este jelentette be, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bont balhés játékosával, Nonóval. A futballistát korábban fegyelmi okok miatt kitették a keretből, majd Bódog Tamás vezetőedző és a labdarúgó többször is üzengetett egymásnak a sajtóban. Az ügy végül odáig fajult, hogy a Diósgyőr fegyelmi eljárást indított, majd végül elbúcsúzott a labdarúgótól.

Nono pedig meg is találta új csapatát. A futballista nem költözik messzire, a szomszédos Szlovákiába szerződött, ahol a Slovan játékosa lesz. Mindezt az Instagramon jelentette be, de a klub is hivatalossá tette már honlapján az üzletet.

A pozsonyiak az elmúlt időszakban előszeretettel nézelődtek az NB I-ben játékosok után. Nyáron a Debrecentől megvették Holman Dávidot, míg a télen Suljic Asmir és Ezekiel Henty is szóba került a szlovákoknál. Előbbi végül a Wisla Krakkóé lesz, míg utóbbi a Puskás Akadémiát választotta.

Muy feliz de firmar mi nuevo contrato con el @skslovanbratislava … agradecer a toda la gente que hizo que esto fuera posible #Villar13

NonoDelgadoVillar (@nonodelgadovillar) által megosztott bejegyzés,