Zalaegerszegi TE FC-Kisvárda (17.00)

Supka Attila (Kisvárda): – Több minden is motivációt jelent erre a mérkőzésre, ez az egyik. Aztán persze szeretnénk minél több ponttal és minél jobb pozícióban lezárni a bajnokságot, a kettő persze összefügg –­ felelte Supka Attila arra vonatkozóan, hogy a Kisvárda mérlege százszázalékos maradhat a ZTE ellen, hiszen eddig kétszer legyőzték a zalaiakat az NB I mostani idényében, majd arra is kitért, hogy jelenleg hat játékos is négy sárgával az eltiltás szélén áll a várdaiaknál. – Ez korábban sem volt szempont, a sportszerűség határain belül mindig teljes erőbedobást kértünk a játékosoktól .Persze bízunk benne, hogy ki tudunk majd állni a Paks elleni mérkőzésre is, de egyelőre csakis a zalaegerszegi meccsel foglalkozunk.  Reálisan nézve az ötödik hely még elérhető a számunkra, nagy dolog lenne, ha azt el is érnénk. A Zalaegerszeg támadójátéka az elmúlt két meccsen valóban meggyőző volt, de bárki is legyen az ellenfél, számunkra az kötelező érvényű, hogy a stabilitásunk végig megmaradjon. Abban pedig biztos vagyok, hogy lesznek majd helyzeteink, azokat értékesítve meg tudjuk nyerni a mérkőzést.

Ferencvárosi TC–Mezőkövesd (19.30)

Szergej Rebrov (FTC):Ellenfelünk az előző fordulóban bebiztosította a bennmaradást, így hozzánk hasonlóan eredménykényszer nélkül futballozhat. Mindez persze nem azt jelenti, hogy félvállról fogjuk venni az összecsapást, a célunk továbbra is az, hogy mindkét hátralévő mérkőzésünket megnyerjük. Jó hír, hogy visszatérhetnek a szurkolók a stadionba, a játékosok is nagyon várták, hogy újra közönség előtt futballozhassanak. Nagyon nehéz volt az elmúlt egy év nagy részében szurkolók nélkül játszani és motiválni a csapatot főleg egy olyan klubnál, mint a Ferencváros. A drukkerek jelenléte extra motivációt jelent majd a labdarúgóknak. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amellyel a közönségünket is kiszolgálhatjuk. (fradi.hu)

Pintér Attila (Kövesd): – Örömteli hír, hogy újra lehetnek szurkolók a mérkőzésen, ezzel egy új fejezet kezdődik a labdarúgásban. Óriási dolognak tartom, hiszen a labdarúgás akkor igazán értékes, ha szurkolók előtt lehet pályára lépni, biztos vagyok benne, hogy mind a két csapatot pozitívan fogja érinteni. A Ferencváros egy nagyon erős kerettel rendelkező, rendkívül szervezett együttes, nem véletlenül nyerték meg a bajnokságot, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Ami minket illet, sajnos vannak sérüléssel bajlódó játékosaink és eltiltottunk is. A rendelkezésre álló játékosoknak tudniuk kell, hogy még nincs vége a szezonnak. Szeretnénk ezúttal is fegyelmezetten és pontosan játszani, hiszen az a célunk, hogy eredményesen szerepeljünk az Üllői úton. (mezokovesdzsory.hu)