Nagyon úgy tűnik, hogy Liridon Latifi nem fogja megváltani a világot Felcsúton. A 24 éves albán válogatott szélső nagy reményekkel érkezett nyáron a Puskás Akadémiához a Skënderbeu csapatától, de mostanra teljesen kegyvesztetté vált Pintér Attilánál. Ősszel, valamint a tavaszi szezon nagy részében alig jutott szóhoz, ha igen, jobbára csereként lépett pályára, ahogy a 26. fordulóban a Honvéd (1-1) ellen is. A meccs után azonban Pintér kifakadt játékosára.

– Érthetetlen, hogy bejön egy külföldi úriember, megkérjük, hogy előre játsszon, erre hátra játszik. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni. Megvannak a problémáink, még akkor is, ha kifelé nem sírdogálunk.

Nálam mindig azok játszottak, akik mindent megtettek a csapat és a klub sikeres szerepléséért. Ezen nem fogok változtatni: vagy ő, vagy én fogok menni

– mondta a csapat vezetőedzője.

Nos, Pintér részben már betartotta ígéretét. Latifi ugyan egyelőre még a PAFC játékosa, de azóta egyszer sem volt meccskeretben. Edzője kihagyta őt a Debrecen (4-0) elleni kupameccsen, ahogy nem számolt vele a Diósgyőr (1-0), valamint a Balmazújváros (3-1) ellen sem a bajnokságban. Az NB I-ben eddig összesen mindössze 391 perc jutott neki. Latifi az elmúlt két fordulóban már az NB III Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia második együttesében szerepelt, ahol a Szabadkikötő ellen gólt szerzett.

Az albán játékossal tavaly augusztusban négyéves szerződést kötöttek, de most úgy tűnik, ez a kapcsolat jóval korábban véget érhet.