Továbbra is kérdéses, hol folytatja pályafutását a Puskás Akadémia utánpótlás-válogatott szélsője, Kiss Tamás, aki az előző idényben 26 NB I-es bajnokin két gólpasszig jutott a Diósgyőr kölcsönjátékosaként, a szezont követően pedig a miskolci klub képviselői hangsúlyozták, hogy szívesen megtartanák végleg a 19 éves labdarúgót.

Kisst a DVTK-n kívül az élvonalbeli újonc Budafoki MTE is szívesen látta volna soraiban, a csakfoci.hu információi szerint pedig a játékosnak ezúttal újabb kérője akadt. Úgy tudjuk,

nagy esély van arra, hogy a korábban a Haladásnál is megforduló szélvészgyors szélső a Mezőkövesd Zsóry FC-ben folytatja karrierjét.

Az U21-es válogatott játékos 16 évesen mutatkozott be az élvonalben a Haladás játékosaként a 2016/17-es idényben, majd a következő szezonban még több játéklehetőséget kapott a vasiaknál és ezt négy góllal meg is hálálta. Ezt követően a Puskás Akadémiához igazolt, ahol első évében 30 meccsen 3 gól és 2 assziszt volt a mutatója, majd az előző kiírásban a tavaszt a DVTK-nál töltötte.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: