Csoportelsőként végzett, így hatodjára is döntőt játszhatott a Puskás Akadémia ificsapata a saját rendezésű Puskás-Suzuki Kupán, ellenfelük a végső győzelemért vívott meccsen a brazil Flamengo volt.

Az utolsó csoportmeccshez képest változatlan kezdővel pályára küldött felcsúti csapat gyorsan hátrányba került Joao Paulo szabadrúgásgóljának köszönhetően, ám Vizler és Nagy Lorenzo találatának köszönhetően még a 30 perces félidő vége előtt fordítani tudtak a hazaiak.

A második játékrészben azonban már nem jött ki ennyire a lépés Szélesi Zoltán tanítványainak: a Flamengo egy szöglet után Kaiky révén egyenlített, majd Ryan góljával, és Vita öngóljával megpecsételődött a Puskás sorsa. A felcsúti fiatalokon már Richard utolsó percben kapott második sárga lapja sem segített.

A Flamengo 4-2-es győzelme egyúttal azt is jelenti, hogy a Puskás-Suzuki Kupát annak fennállása során először nem európai csapat nyerte meg.

Puskás Akadémia–CR Flamengo 2–4 (Vizler 21., Nagy L. 29. ill. Joao Paulo 8., Kaiky 33., Ryan 54., Vita 56. – öngól)- piros lap: Richard (Flamengo, 60.)

PFLA: Vaits – Kucsván Mi. (Suciu, 59.) Szujó, Vita, Berekali – Sipos G., Posztobányi – Komáromi Gy., Ominger, Nagy L. (Kalmár B., 49.) – Vizler

Puskás-Suzuki Kupa: A Bayernt büntetőkkel verve lett ötödik a Honvéd